lunes, 23 de mayo de 2011

BROWNIES, mmmmmmm!!

Fa temps que una amiga va penjar en el seu facebook un enllaç a una pàgina de cuina per fer una "composició" de brownies blancs i negres amb cors. Quan vaig veure la foto... em va encantar!! pensava que era algo ben dolç i apetitós per regalar.
Farà cosa de dos o tres mesos que vaig comprar els ingredients per fer-ho, però al calaix es va quedar tot perquè no ho vaig intentar mai; no sabia ni per on començar!! (M'havien donat un munt de receptes per fer el brownie "negre" però cap del "blanc")
Aquest cap de setmana vam tenir a casa a la Sara, l'amiga qui havia penjat la informació al facebook. Així que ahir diumenge ho vam intentar!!
A les fotos podeu veure el resultat. Tot i que no hi ha el contrast de color que esperàvem, han sortit boníssims i recomenables perquè els feu i els pogueu disfrutar i compartir amb gent a la que estimeu!
Així que, durant aquesta setmana, 11 persones a les que estimo rebran un brownie;-)
Si algú està interessat, que m'ho digui i penjaré la recepte i el procés de com fer-ho.

*Pel brownie negre no facis servir xocolata amb llet, fes servir la negra! Així veuràs més el contrast de colors.

Hace tiempo que una amiga colgó un enlace de una página de cocina en su facebook, para hacer una "composición" de brownies blancos y negros con corazones. Cuando vi la foto... me encantó!! pensaba que era algo bien dulce y apetitoso para regalar.
Hará cosa de dos o tres meses compré todos los ingredientes para hacerlo, pero en el cajón se quedó todo porque no lo llegué a hacer nunca; no sabía ni por dónde empezar!! (Me habían dado un montón de recetas para hacer el brownie negro pero ninguna del blanco)
Este fin de semana tuvimos en casa a Sara, la amiga quien comaprtió la información en facebook. Así que ayer, domingo, lo intentamos!!
En las fotos podéis ver el resultado. Aunque no hay el contraste de color que esperábamos, han salido buenísimos y recomendables para que los hagáis y los podáis disfrutar además de compartir con la gente a la que queréis!
Así que, durante esta semana, 11 personas a las que quiero, recibirán un brownie;-)
Si alguien está interesado, que me lo diga y colgaré la receta y el proceso de cómo hacerlos.

*Para el brownie negro no hagas servir chocolate con leche, haz servir la negra! Así verás más el contraste de colores.

3 comentarios:

  1. quina bona pinta que tenen Evaaa!! Jo si que vull la recepta i saber com es fan ehh! :P

    Un petonàs!

    ResponderEliminar
  2. Deliciós , a la vista i de ben segur al paladar !!

    ResponderEliminar
  3. Ostres, quina pinta Eva!! i jo sense dinar encara!! els brownies m'encanten, de tant el tant en faig, junt amb els coulants són els meus dolços preferits!

    ResponderEliminar