martes, 17 de mayo de 2011

MACARONS


Ja estic aquí de nou!! Després d'uns quants dies 'out' per viatges de feina, ja estic per aquí. I, avui, amb una entrada per mostrar-vos la meva proposta pel repte 1T9F proposat per la Mariona Cardona de Diari de Colors. Aquesta setmana tocava fer una composició de nou fotos amb el tema "galetes".
Tenia ganes de fer algo diferent, amb color... Després d'uns dies de molta feina, en que estic molt cansada, em venia de gust algo així. I, us he de dir, que estic bastant contenta amb el resultat;-)
Dimecres passat, després de tres dies a Suïssa, vaig descobrir amb dues amigues aquesta botiga: "Macarons, Enric Rosich". És la primera botiga a Barcelona especialitzada en la producció i venta d'aquests dolços parisencs. Vam tenir el privilegi de conèixer a l'Enric Rosich qui és un cuiner bastant reconegut que, després de treballar bastants anys a París, ha tornat a Barcelona especialitzant-se en l'elaboració de MACARONS per vendre'ls a la ciutat comtal.
Si no els has tastat mai, fes una volta pel nou centre comercial "Les Arenes", l'antiga plaça de toros de Pl. Espanya, i busca la botiga Enric Rosich al sòtan.
Un postre deliciós als ulls i al paladar. Bon profit!!

*només te'ls recomano si t'agrada el dolç. I tenen un cost d' 1,20€/u


Ya estoy aquí de nuevo!! Después de unos cuantos días 'out' por viajes de trabajo, ya estoy por aquí. Y, hoy, con una nueva entrada para mostraros mi propuesta del reto 1T9F propuesto por Mariona Cardona de Diari de Colors. Esta semana tocaba hacer una composición de nueve fotos sobre el tema "galletas".
Tenía ganas de hacer algo diferente, con color... Después de unos días de mucho trabajo, que estoy muy cansada, me apetecía algo así. Y, os he de decir, que estoy bastante contenta con el resultado;-)
El Miércoles pasado, después de tres días en Suiza, descubrí con dos amigas esta tienda: "Macarons, Enric Rosich". Es la primera tienda en Barcelona especializada en la producción y venta de estos dulces parisinos. Tuvimos el privilegio de conocer a Enric Rosich quien es un reconocido cocinero que, después de trabajar unos años en París, ha vuelto a Barcelona especializándose en la elaboración de MACARONS para venderlos en la ciudad condal.
Si no los has probado nunca, date una vuelta por el nuevo centro comercial "Las Arenas" (la antigua plaza de toros de Pl. Espanya) y busca en el sótano la tienda Enric Rosich.
Un postre delicioso a los ojos y al paladar. Qué aproveche!!

*sólo te los recomiendo si te gusta el dulce. Y tienen un coste de 1,20€/u

3 comentarios:

  1. bones fotos i bones galetes. llàstima que ara que sóc celíac no en podré menjar més.

    ResponderEliminar
  2. M'han parlat molt d'aquesta botiga. Hi he d'anar, hi he d'anar!!!

    ResponderEliminar
  3. 1,20 por galleta!!! tiene que estar buenísima. No tenía ni idea dde lo que eran los macarons....santa inocencia, si hasta pensaba que faltaba una "r"...ja ja.

    ResponderEliminar