jueves, 14 de abril de 2011

LLAPIS DE COLORS / LÁPICES DE COLORES


Toca compartir-vos un altre repte per aquest any:)
De sempre m'ha agradat molt tot el que té a veure en dissenyar, crear, projectar... Així que, a principis d'any em vaig proposar el potenciar i desenvolupar més aquesta àrea.
Gràcies a un regal que ens van fer uns bons amics, ens vam poder comprar una CANON 550D!!! Sí!!!! després de sis anys esperant poder comprar-ne una.
Mai he fet res de fotografia però sé que m'encanta, així que he decidit apuntar-me a un curs online amb l'Eva Ruiz de "La bicicleta vermella". Ja us diré què tal va!!
Però mentres per practicar, estic participant del repte proposat per la Mariona Cardona de "Diari de colors", 1T9F (un tema, nou fotos). Aquesta setmana tocava fer una composició amb el tema "Llapis de colors" i aquí va la meva proposta. Us agrada??
Dir-vos que estic disfrutant molt. Increïble com acabes coneixent l'objecte a fotografiar en detall. De veritat que desenvolupes una habilitat per veure una mateixa cosa desde tans diferents angles... Així vull veure la vida i a les persones!!
Si voleu participar, entreu en el bloc de la Mariona a: marionacardonabonet.blogspot.com

*gràcies Mariona per la teva creativitat, iniciativa i per contagiar als demés amb el que fas i amb l'actitud amb el que ho fas tot. Ets una campiona!!

Toca compartiros otro reto para este año:)
De siempre me ha gustado todo lo que tiene que ver con diseñar, crear, proyectar... Así que, a principios de año me propuse el desarrollar y potenciar más esta área.
Gracias a un regalo que nos hicieron unos amigos, nos pudimos comprar la CANON 550D!!! Sí!!! por fin después de seis años esperando poder comprar una.
Nunca he hecho nada de fotografía pero sé que me encanta, así que he decidido apuntarme a un curso de fotografía online con Eva Ruiz de "La bicicleta vermella". Ya os diré qué tal va!!
Pero mientras para practicar, estoy participando en el reto semanal que Mariona propone a través de su blog "Diari de colors", 1T9F (un tema, nueve fotos). Esta semana tocaba hacer una composición con el tema "lápices de colores" y esta es mi propuesta. ¿Os gusta?
Deciros que estoy disfrutando mucho. Es increíble cómo acabas conociendo en detalle el objeto a fotografiar. De verdad que desarrollas una habilidad para ver un mismo objeto desde ángulos diferentes... Así quiero ver la vida y a la personas, conciéndolas más en detalle!
Si queréis participar, entrad en el blog de Mariona en: marionacardonabonet.blogspot.com

*gracias Mariona por tu creatividad, iniciativa y contagiar a los demás con lo que haces y la actitud con la que lo haces. Eres una campeona!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario