martes, 12 de abril de 2011

"Una de BRAVES!" / "Una de BRAVAS!"


Les Braves, la meva tapa preferida. No concebeixo l'anar de tapes sense demanar unes braves! Quan anava a la universitat eren conegudes, les braves del Bar Tomàs de Sarrià, com les millors i allà anava amb amics per pendre-les. Però, la veritat, que des de que he tastat les del bar MARCEL, he canviat d'opinió.
Jo he menjat les del Marcel de Sant Cugat i les del Mesón, a Sant Cugat també. Però no cal venir fins aquí si vius o passes per Barcelona sovint. El Marcel de Barcelona està al carrer Santaló.
La recepte ha passat de pares a fills, mantenint el secret de la seva elaboració. Quan les hagis menjat, diga'm què t'han semblat!! i si en saps d'algunes millor, diga-m'ho que hi aniré a menjar-les!!;-)

Las Bravas, mi tapa preferida, No concibo el ir de tapas sin pedir unas bravas! Cuando iba a la universidad eran conocidas, las bravas del Bar Tomás de Sarrià, como las mejores. Pero, la verdad, que desde que he probado las del bar MARCEL, he cambiado de opinión.
Yo he comido las del Marcel de Sant Cugat y las del Mesón, en Sant Cugat también. Pero no hace falta venir hasta aquí si vives o vas a Barcelona con frecuencia. El Marcel de Barcelona está en la calle Santaló.
La receta ha pasado de padres a hijos, manteniendo el secreto de su elaboración. Cuando las hayas probado, dime qué te han parecido!! y si sabes de unas mejores, dímelo que las iré a comer!!;-)

1 comentario:

  1. les braves tmb són les meva tapa preferidaa!! xro aquí no saben ni el que és jajaja!! I als pseudo-espanyols que hi ha.... ejem, no és el mateix!!!

    ResponderEliminar