viernes, 8 de abril de 2011

"Simplement, jo"

Ja arribat!!
Sí, sí, ja ha arribat el moment d'assolir el repte número 4 d'aquest 2011: estar present a la blogosfera a través d'un bloc personal, el "Simplement, jo". Us he de dir que la idea inicial era tenir un altre tipus de bloc però, poder serà un dels reptes pel 2012!!
Sóc una persona que m'encanta passar temps amb la gent, aprendre d'ella, crear coses noves, fer fotos, anar a correr, ajudar als que pateixen,... en fi, viure la vida al màxim!!
Un munt d'experiències passen en el meu dia a dia i volia deixar-les per escrit a més de compartir-les amb altres, amb vosaltres.
Així, doncs, avui divendres, neix el "Simplement jo".

Ya ha llegado!! sí, sí, ya ha llegado el momento de conseguir el reto número 4 de este 2011: estar presente en la blogosfera a través de un blog personal, el "Simplement, jo". Os tengo que decir que la idea inicial era tener otro tipo de blog pero, quizás sea uno de los retos para el 2012!!
Soy una persona que me encanta pasar tiempo con la gente, aprender de ella, crear cosas nuevas, hacer fotos, ir a correr, ayudar a los que sufren,... en fin, vivir la vida al máximo!!
Un montón de experiencias pasan en mi día a día y por eso me apetecía dejarlas por escrito además de compartirlas con otros, con vosotros.
Así es como, hoy viernes, nace el "Simplement, jo"

4 comentarios:

  1. Ole, ole! m'encanta veure't per aquí!!!!!! t'aniré seguint....
    Petunarrus! i si necessites quelcom...ja saps, aquí estic!

    ResponderEliminar
  2. guapaaaaa!!! en primer lloc moltes felicitats per l'Emma!! tenia pensat escriure't però al final... aix!!!!
    moltes gràcies pel teu comentari;-) i tant que et preguntaré cosetes!! de fet, algo comentaré de tu en el bloc perquè, en certes coses, has estat de motivació per mi;-). Ja t'ho diré!!

    un petonet ben fort per tu també!! aviam si ens veiem un dia que tinc ganes de veure a l'Emma!! però sense gats, of course;-) jajjajaajaaaa

    ResponderEliminar
  3. Enhorabuena, Eva!! Bienvenida a la blogosfera!

    ResponderEliminar
  4. guapa!! muchas gracias!! un besito fuerte;-)

    ResponderEliminar